LA PLANTÀ DEL VIDRE

Els ajuntaments es bolquen amb la campanya i fomentan el reciclatge de vidre en falles

Campaña-Ecovidrio-La-Planta-Del-Vidre-Ecosilvo-Comunicación-y-Marketing-Ambiental

Amb l’arrencada de les Falles 2022 comença la campanya ‘La Plantà del Vidre’ per a fomentar el reciclatge d’envasos de vidre durant les festes. Onze municipis valencians participen en aquesta iniciativa de Ecovidrio: La Pobla de Vallbona, Llíria, Benaguasil, Cullera, Gandia, Catarroja, Torrent, Paterna, L’Eliana, Sueca i Algemesí.

Amb el vinilado dels contenidors amb la imatge de campanya es va donar el tret de sortida a aquesta iniciativa que busca la sana competició entre municipis per ser el més reciclador de les festes. Com a novetat enguany la iniciativa comprén tres premis diferents:

La localitat que més kg de vidre recicle i major difusió faça de la campanya serà la guanyadora, el premi de la qual consistirà en una plantació d’arbres en el qual cada casal faller podrà apadrinar un exemplar.
Tots els municipis que superen el repte de reciclatge, incrementant en almenys un 5% la recollida de vidre respecte al mateix període de l’any anterior, aconseguiran el guardó verd de Ecovidrio.
Totes les falles que aconseguisquen reciclar en el seu contenidor, vinilado per a tal fi, almenys 400 kg d’envasos de vidre aconseguiran un miniglú amb la imatge de campanya.

Per a reforçar aquesta campanya d’educació ambiental, els educadors de Ecovidrio visitaran els dies 16 i 17 de març els casals fallers per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre durant les festes, i sobre els beneficis que aquest senzill gest reporta al medi ambient.

‘La Plantà del Vidre’ compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i els consistoris dels diferents municipis que demostren el seu compromís per unes festes de Falles més sostenibles.