LA PLANTÀ DEL VIDRE

Participen en la campanya La Pobla de Vallbona, Llíria, Benaguasil, Cullera, Gandia, Catarroja, Torrent, Paterna, l’Eliana, La Vall d’Uixò, Godella, Borriana y Algemesí.

Participació

Són tretze les poblacions de la Comunitat Valenciana que celebren Festes de Falles les que s'han sumat a la campanya de Ecovidrio 'La Plantà del Vidre'.

Un total de 165 casals fallers d’13 municipis competiran perquè el seu municipi siga el més reciclador i sostenible.

Casals Fallers

La iniciativa pretén conscienciar sobre la importància de separar correctament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes.

El municipi més reciclador i que faça més difusió de la campanya guanya una plantació d’arbres en el qual cada casal faller podrà apadrinar un exemplar.

Premis

Tots els municipis que igualin o superin la taxa de reciclatge de vidre de març de l'any anterior aconsegueixen el guardó verd de Ecovidrio i cada Casal Faller podrà guanyar un miniglú de la campanya.

Campaña-Ecovidrio-La-Planta-Del-Vidre-Fallas-Ecosilvo-Comunicación-Y-Marketing-Ambiental

Coneix tots els detalls sobre la campanya ‘La Plantà del Vidre’

La campanya en xifres

Municipis
Casals Fallers
Fallers

Reciclant vidre aconsegueixes que el planeta avance cap a un futur verd i sostenible

Lliurament de guardons 2024

Tancament de campanya ‘La Plantà del Vidre’ 2023

Sis municipis reben el guardó verd després de superar el repte de reciclatge durant les Falles

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, i la Generalitat Valenciana, ha realitzat el lliurament de guardons de la campanya ‘La Plantà del Vidre’, una iniciativa desenvolupada durant les passades festes de Falles per a conscienciar sobre la gestió responsable dels residus d’envasos […] Continue reading

ALGEMESÍ GUANYA LA PLANTÀ D’ARBRES A CÀRREC DE LES COMISSIONS FALLERES

Ecovidrio, l’Ajuntament d’Algemesí i la Generalitat Valenciana han realitzat una plantació d’arbres en l’avinguda Bernat *Guinovart després de guanyar este municipi la campanya ‘La Plantà del Vidre’, una iniciativa que es va desenvolupar durant les Falles 2023 amb l’objectiu de fomentar el reciclatge d’envasos de vidre. A l’acte han assistit el director general de Qualitat […] Continue reading